Advanced Driver Assistance Systems (ADAS)

Maak gebruik van ons BOSCH DAS 3000 kalibratiesysteem 

 

ADAS-systemen: veiligheid op de weg

Veel consumenten rijden tegenwoordig in auto’s met geavanceerde technologie. Zo ook auto’s met Advanced Driver Assistance Systems (ADAS). Deze auto’s zijn voorzien van radarsensoren en videocamera’s en worden ook wel gezien als de opmaat naar zelfrijdende auto’s. Nu al dragen deze systemen bij aan de verbetering van verkeersveiligheid, duurzaamheid en doorstroming op de weg. ADAS-systemen detecteren namelijk andere weggebruikers en ondersteunen de bestuurders bij complexe verkeerssituaties. Mochten bestuurders zich in een gevaarlijke situatie bevinden, dan geeft het systeem een waarschuwingssignaal of komt zelfs tussenbeide als dat nodig is. Door een heel arsenaal aan ADAS-systemen zitten consumenten niet alleen veilig, maar ook comfortabel achter het stuur.

 

Help uw klant met de Bosch DAS 3000 – de universele oplossing voor ADAS-kalibratie 

Deze technologie brengt voor menig autobedrijf uitdagingen met zich mee. Voor consumenten is het belangrijk dat zij 100 procent kunnen vertrouwen op deze systemen. Komt er een klant bij u in de garage die schade heeft gehad aan zijn of haar auto of waarbij u werkzaamheden aan het onderstel, de voorbumper of voorruit heeft uitgevoerd? Dan is het van belang dat deze systemen goed worden gekalibreerd waardoor de klant weer met een veilig en goed gevoel de weg op gaat. Om u hierin te ondersteunen stellen wij specialistische apparatuur ter beschikking voor u. Bij Autobedrijf Schmidt hebben wij de BOSCH DAS 3000 ADAS-kalibratiesysteem in de werkplaats staan!

 

Specificaties BOSCH DAS 3000 ADAS-kalibratiesysteem

  • Optimale meetprecisie overeenkomstig de strengste OEM-vereisten.
  • Snelle digitale uitlijning op de rij‐as op basis van 3D-technologie. Dit is 3 keer nauwkeuriger dan reguliere laserpositionering en 5 keer nauwkeuriger dan een meetlint.
  • Eenmansbediening: tot 60 procent sneller ten opzichte van andere merken.
  • Plaatsing voor hefbrug mogelijk door instelling van hoogte‐offset tot 30 cm.
  • Uniek multi-board beschikbaar voor VAG-groep en Alfa Romeo. Hiermee kunt u zowel camerakalibratie (horizontaal) als radarkalibratie (verticaal) uitvoeren.
  • Geschikt voor meerdere merken door voertuig specifieke camerakalibratieborden .

Heeft u een klant waarbij de ADAS-systemen moeten worden gekalibreerd? Voorzie uw klant van een succesvolle ADAS-kalibratie. Kom langs Autobedrijf Schmidt en maak gebruik van de BOSCH DAS  3000 ADAS-kalibratiesysteem.

Gebruik maken van deze ondersteuning? Neem contact op met Autobedrijf Schmidt.

-thumb
-thumb
-thumb
-thumb
-thumb