Edge Mobility

 

Uw expert in elektrisch rijden

Wilt u advies over elektrische of hybride auto’s? Of zoekt u een garage om uw elektrische of hybride auto te onderhouden? Dat kan bij uw eigen garage! Autobedrijf Schmidt is namelijk aangesloten bij hét keurmerk op het gebied van elektrisch rijden: EDGe Mobility.

Kwaliteitskeurmerk hybride en elektrische auto's
EDGe Mobility is een kwaliteitskeurmerk en kenniscentrum op het gebied van hybride en elektrische auto’s. Dankzij de trainingen van EDGe Mobility hebben de medewerkers van Autobedrijf Schmidt aanvullende kennis en vaardigheden op het gebied van elektrisch rijden. Hierdoor kunnen de medewerkers u optimaal informeren en van dienst zijn. Voor goed advies en elektrisch onderhoud, bent u bij Autobedrijf Schmidt dus aan het juiste adres. Wilt u een hybride of elektrische auto aandschaffen? Kijk tussen de occasions

Juiste diagnose voor uw hybride of elektrische auto
Net als een benzine of een diesel auto, heeft uw hybride of elektrische voertuig ook goed onderhoud nodig. Om dure reparatiekosten te voorkomen, is het belangrijk dat u geregeld een onderhoudsbeurt laat uitvoeren. Bij Autobedrijf Schmidt is de werkplaats voorzien van de meest moderne apparatuur en tools! Doordat de monteurs beschikking hebben over de juiste tools én kennis, zijn zij in staat om een goede diagnose te stellen en om elektrische of hybride auto’s goed te onderhouden. Mocht er onverhoopt een complex vraagstuk tussen zitten, dan geeft EDGe Mobility technische ondersteuning. 

Laadpaal voor uw hybride of elektrische auto 
Heeft u een hybride of elektrische auto? Dan is het handig dat u over de juiste laadpaal beschikt om uw auto goed op te laden. Wilt u een laadpaal aanschaffen? Ook dit is mogelijk bij Autobedrijf Schmidt. Als u een laadpaal koopt bij ons dan komen wij deze kosteloos insalleren bij u. Wij hebben tevens de meestgestelde vragen over laden op een rijtje gezet voor u.

Autobedrijf Schmidt beschikt over een laadstation. Bent u tijdens openingstijden op bezoek? Dan kunt u uw auto opladen. 

Wilt u meer informatie over hybride of elektrisch rijden of heeft u vragen? De medewerkers van Autobedrijf Schmidt adviseren en informeren u graag. 

 

edge.jpeg