Ons Bedrijf

Sinds 1972 is Autobedrijf Schmidt uitgegroeid tot een moderne en veelzijdige onderneming. Als autobedrijf zijn wij merkonafhankelijk. Dit betekent dat wij alle merken auto’s repareren, verkopen en inkopen. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de BOVAG en Bosch Car Service. Op deze manier kunnen wij u de beste service en kwaliteit leveren. Autobedrijf Schmidt is niet alleen compleet en goed, maar ook nog eens verrassend betaalbaar.

Sinds 2015 zijn wij gevestigd aan De Zuivering 44. Hier is een volledig nieuw pand gerealiseerd met onder meer de modernste apparatuur, 8 bruggen en een mooie showroom. Door de ligging aan de N36 zijn wij bovendien uitstekend bereikbaar.

Wij hechten er waarde aan onze klanten gastvrij te behandelen en te zorgen voor transparante communicatie. Wij vertellen u altijd precies wat er aan de hand is met uw auto, welke onderdelen er gerepareerd moeten worden en waarom dit moet gebeuren. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

onsbedrijf.jpeg

Eigenaar Mark Schmidt

Ons enthousiaste team besteedt altijd veel zorg en aandacht aan alles in en rondom uw auto. Eigenaar Mark Schmidt nam in 1992 het stokje over van zijn vader en beschikt over jarenlange ervaring in de autobranche. De afgelopen jaren is het bedrijf onder zijn leiding uitgegroeid tot een modern autobedrijf waar u met alle auto gerelateerde zaken terecht kunt. Het bedrijf beschikt over een ruime werkplaats waar plek is voor alle soorten onderhoud, een mooie showroom met jonge, betrouwbare occasions en een eigen tankstation. Bij Autobedrijf Schmidt vindt u alles onder een dak.