Klanten vertellen

Hans uit Almelo

22-06-2021
Gemiddeld
10

Fijn bedrijf, waar service normaal is.

Weer een auto gekocht,via deze garage. Heldere afspraken en een goede service. Uiteraard blijft ook deze auto, hier weer in het onderhoud .

Tjalle uit Dokkum,

18-06-2021
Gemiddeld
7

Goed

Goed, maar ik kan uit de papieren ( duits) niet zien wanneer de distributie riem is verniewd.En wanneer de olie van de versnellingbak is vervangen. Dank U.

Martin uit Westerhaar-Vriezenveensewijk

18-06-2021
Gemiddeld
9

Prima service, zeer vriendelijke medewerker

Zeer tevreden over de uitgevoerde reparatie, Ruim binnen de afgesproken tijd, ik ben zeer tevreden.

M.J. van Rijn uit Vriezenveen

13-06-2021
Gemiddeld
8

hulpvaardig en zorgvuldig

Goed geholpen om een andere auto te kopen. Duidelijke uitleg van de auto en ik kan altijd weer om hulp vragen. 2 Lekkere flessen wijn ontvangen, bedankt!

Ivo uit Enschede

11-06-2021
Gemiddeld
8

Plezierig, vertrouwd en goed!

Zie boven

Willem uit Apeldoorn

11-06-2021
Gemiddeld
9

Prima!

Na lang zoeken, de Audi A3 e tron bij Autobedrijf Schmidt gevonden. Mooie strakke auto met alle opties. Voor mijn oude Fiat Punto kreeg ik een respectabele inruilprijs. Geen extra kosten met afleverbeurten etc. Bij ophalen was de auto nog eens netjes gepoetst, alles nagelopen, helemaal Top!

H. Wuite uit Wierden

03-06-2021
Gemiddeld
10

Gewoon een top bedrijf

Denken graag met je mee voor een oplossing

Jacquelien uit Deventer

03-06-2021
Gemiddeld
10

Geweldig!!!

Fantastisch geholpen door Stan. Nam alle tijd en laat je voelen dat je klant bent! Wat een mooi bedrijf, mogen ze met z'n allen trots op zijn!!

Danette uit Huissen

02-06-2021
Gemiddeld
10

Goede service!

Hartelijk ontvangst, nemen de tijd voor je en komen hun afspraken na. We konden na aankoop van de auto zelfs wachten op de APK zodat we de auto direct mee konden nemen. Echt super!

Leonne uit Vriezenveen

27-05-2021
Gemiddeld
10

Heel prettig , goed gevoel bij,

Ik ben zeer prettig geholpen , er was goed overleg .En heb het volste vertrouwen in deze garage , ik bedoel maar je koopt niet elke dag een auto , dus als je het doet dan ga je naar een garage waarvan je weet dat het een goeie is . Van harte aan te bevelen dus .

Hans uit Vriezenveen

26-05-2021
Gemiddeld
10

Super vriendelijk contact met Mark Schmidt.

Een enthousiast en vriendelijk verkoop- en receptie team. Dit relatief kleine kwaliteitsteam werkt zeer adequaat. Deze klant heeft nog geen ervaring met team monteurs.

Gert Jan uit Vriezenveen

22-05-2021
Gemiddeld
10

Uitstekende service

Zoekopdracht perfect uitgevoerd!

Jan Robert uit Delft

18-05-2021
Gemiddeld
10

Afspraak is afspraak en je krijgt wat je ziet

Nemen alle tijd, duidelijke afspraken, geen gladde praatjes maar een eerlijk verhaal.

Jon uit Vriezenveen

27-04-2021
Gemiddeld
10

Dienstverlenend met de klant centraal

Autobedrijf Schmidt stelt de klant centraal in zijn dienstverlening.

Rick uit Vriezenveen

26-04-2021
Gemiddeld
9

Perfect geholpen

Mijn auto was kapot. Het maken eerst zo duur dat dit niet meer waard was voor de auto. Ze hebben mij alle tijd gegeven om te bedenken wat ik wou doen. En heb dus bedacht om een nieuwe auto bij hun te kopen, waar ik heel blij mee ben.

Henk uit Wierden

25-04-2021
Gemiddeld
10

Uitstekende ervaring

Persoonlijke benadering, vriendelijke en behulpzame mensen.

Karin vanZijl Theo Broomans uit Amersfoort

22-04-2021
Gemiddeld
8

Prettige open communicatie

Fijn verkoopgesprek. Duidelijk ik wist waar ik aan toe was. Bij gebleken misverstand oplossinggerichte suggestie gekregen. Prima !

Remco uit Heino

16-04-2021
Gemiddeld
10

Helder, duidelijk, flexibel en afspraak is afspraak

Auto wordt compleet en volledig afgeleverd inclusief garantie. De strekking bij Schmidt is dat je er in principe het 1e jaar geen omkijken naar hebt. Twentse nuchterheid ten top!

Gerwin de Kreij uit Vriezenveen

14-04-2021
Gemiddeld
10

Super bedrijf altijd vriendelijk en top service

Nieuwe auto gekocht ze helpen goed met zoeken

Familie B. uit Rotterdam

12-04-2021
Gemiddeld
10

Ronduit goed, zoal je bet overal zou willen.

Vriendelijke verkoper die gewoon de tijd neemt en niet om de brei heen draait met gladde verkooppraatjes. Wij zijn fan van Auto Schmidt.

Wichard uit Nieuw-Buinen

10-04-2021
Gemiddeld
9

Heel goed en professioneel

Vanaf het eerste mailtje, tot het ophalen van de nieuwe auto, zeer netjes geholpen. Er werd veel tijd voor ons genomen voor alle vragen die we hadden. No nonsens, gewoon Twentse nuchterheid, wat wij waarderen.

Herman uit Westerhaar-Vriezenveensewijk

05-04-2021
Gemiddeld
8

Prima

Personeel is erg vriendelijk en professioneel. Alles wordt netjes afgehandeld en geregeld.

Lucia uit Nijverdal

02-04-2021
Gemiddeld
10

Topservice

Betrouwbaar bedrijf met een topservice! Vriendelijk personeel met erg goede kennis van zaken!

Hessel uit Vriezenveen

24-03-2021
Gemiddeld
10

Ervaring is uitstekend

Na enkele tientallen jaren bij garage Schmidt te zijn geweest voor alle handelingen mbt mijn auto's kan ik wel zeggen dat ik enige ervaring heb. In het kort: Een vrij jong team geschoold met de nieuwste kennis, uitstekende behandeling bij de desk, bij aan en verkoop begrijpelijke uitleg en goede service van de directie en overigens ook prima service in allerlei kleine zaken of klachten.

Van Aalderen Bandengroothandel BV uit Vriezenveen

19-03-2021
Gemiddeld
9

afspraken nakomen

Direct weten waar je aan toe bent, en wat ze zeggen komt ook goed.