Klanten vertellen

Leonne uit Vriezenveen

27-05-2021
Gemiddeld
10

Heel prettig , goed gevoel bij,

Ik ben zeer prettig geholpen , er was goed overleg .En heb het volste vertrouwen in deze garage , ik bedoel maar je koopt niet elke dag een auto , dus als je het doet dan ga je naar een garage waarvan je weet dat het een goeie is . Van harte aan te bevelen dus .

Hans uit Vriezenveen

26-05-2021
Gemiddeld
10

Super vriendelijk contact met Mark Schmidt.

Een enthousiast en vriendelijk verkoop- en receptie team. Dit relatief kleine kwaliteitsteam werkt zeer adequaat. Deze klant heeft nog geen ervaring met team monteurs.

Gert Jan uit Vriezenveen

22-05-2021
Gemiddeld
10

Uitstekende service

Zoekopdracht perfect uitgevoerd!

Jan Robert uit Delft

18-05-2021
Gemiddeld
10

Afspraak is afspraak en je krijgt wat je ziet

Nemen alle tijd, duidelijke afspraken, geen gladde praatjes maar een eerlijk verhaal.

Jon uit Vriezenveen

27-04-2021
Gemiddeld
10

Dienstverlenend met de klant centraal

Autobedrijf Schmidt stelt de klant centraal in zijn dienstverlening.

Rick uit Vriezenveen

26-04-2021
Gemiddeld
9

Perfect geholpen

Mijn auto was kapot. Het maken eerst zo duur dat dit niet meer waard was voor de auto. Ze hebben mij alle tijd gegeven om te bedenken wat ik wou doen. En heb dus bedacht om een nieuwe auto bij hun te kopen, waar ik heel blij mee ben.

Henk uit Wierden

25-04-2021
Gemiddeld
10

Uitstekende ervaring

Persoonlijke benadering, vriendelijke en behulpzame mensen.

Karin vanZijl Theo Broomans uit Amersfoort

22-04-2021
Gemiddeld
8

Prettige open communicatie

Fijn verkoopgesprek. Duidelijk ik wist waar ik aan toe was. Bij gebleken misverstand oplossinggerichte suggestie gekregen. Prima !

Remco uit Heino

16-04-2021
Gemiddeld
10

Helder, duidelijk, flexibel en afspraak is afspraak

Auto wordt compleet en volledig afgeleverd inclusief garantie. De strekking bij Schmidt is dat je er in principe het 1e jaar geen omkijken naar hebt. Twentse nuchterheid ten top!

Gerwin de Kreij uit Vriezenveen

14-04-2021
Gemiddeld
10

Super bedrijf altijd vriendelijk en top service

Nieuwe auto gekocht ze helpen goed met zoeken

Familie B. uit Rotterdam

12-04-2021
Gemiddeld
10

Ronduit goed, zoal je bet overal zou willen.

Vriendelijke verkoper die gewoon de tijd neemt en niet om de brei heen draait met gladde verkooppraatjes. Wij zijn fan van Auto Schmidt.

Wichard uit Nieuw-Buinen

10-04-2021
Gemiddeld
9

Heel goed en professioneel

Vanaf het eerste mailtje, tot het ophalen van de nieuwe auto, zeer netjes geholpen. Er werd veel tijd voor ons genomen voor alle vragen die we hadden. No nonsens, gewoon Twentse nuchterheid, wat wij waarderen.

Herman uit Westerhaar-Vriezenveensewijk

05-04-2021
Gemiddeld
8

Prima

Personeel is erg vriendelijk en professioneel. Alles wordt netjes afgehandeld en geregeld.

Lucia uit Nijverdal

02-04-2021
Gemiddeld
10

Topservice

Betrouwbaar bedrijf met een topservice! Vriendelijk personeel met erg goede kennis van zaken!

Hessel uit Vriezenveen

24-03-2021
Gemiddeld
10

Ervaring is uitstekend

Na enkele tientallen jaren bij garage Schmidt te zijn geweest voor alle handelingen mbt mijn auto's kan ik wel zeggen dat ik enige ervaring heb. In het kort: Een vrij jong team geschoold met de nieuwste kennis, uitstekende behandeling bij de desk, bij aan en verkoop begrijpelijke uitleg en goede service van de directie en overigens ook prima service in allerlei kleine zaken of klachten.

Van Aalderen Bandengroothandel BV uit Vriezenveen

19-03-2021
Gemiddeld
9

afspraken nakomen

Direct weten waar je aan toe bent, en wat ze zeggen komt ook goed.

Henk uit Hardeberg

16-03-2021
Gemiddeld
8

GEWOON GOED

BEN GOED ONTVANGEN ,KEURIG NETJES TE WOORD GESTAAN,HET VOELDE GEWOON GOED . HET BEDRIJF KWAM HEEL BETROUWBAAR OVER,DUS DAT WAS VOOR MIJ AL EEN GERUST STELLEND GEVOEL KORTOM EEN AANRADER.

Edwin uit Vriezenveen

16-03-2021
Gemiddeld
9

Super service

Suoer service

Erik uit Vriezenveen

08-03-2021
Gemiddeld
10

Twentse nuchterheid!

Ze doen wat ze ze zeggen. Zeer goede service!

Dienie Ramaker-Moddejonge uit Bergentheim

03-03-2021
Gemiddeld
10

hele goede ervaring

een hele goeie ervaring in de verkoop en inruil van mijn eigen auto en de hele regeling er om een

Loes uit Tubbergen

28-02-2021
Gemiddeld
9

Goede service!

Ben ontzettend goed en snel geholpen!

Derk uit Schoonebeek

28-02-2021
Gemiddeld
10

Prima

Prima bedrijf Nette auto's

Rieke uit Vriezenveen

25-01-2021
Gemiddeld
10

Het gaat om de klant

Tevreden met het advies, kennis van zaken en het belangrijkste er wordt geluisterd naar de klant.

Han uit Vriezenveen

22-01-2021
Gemiddeld
8

Prima, netjes, deskundig

Geen poeha, gewoon hartstikke netjes geholpen door Dennis.

marion uit Wierden

20-01-2021
Gemiddeld
10

netjes en correct

bij de aankoop van onze nieuwe auto netjes geholpen. Goede uitleg gekregen en vragen werden netjes beantwoord.