Klanten vertellen

Henk uit Hardeberg

16-03-2021
Gemiddeld
8

GEWOON GOED

BEN GOED ONTVANGEN ,KEURIG NETJES TE WOORD GESTAAN,HET VOELDE GEWOON GOED . HET BEDRIJF KWAM HEEL BETROUWBAAR OVER,DUS DAT WAS VOOR MIJ AL EEN GERUST STELLEND GEVOEL KORTOM EEN AANRADER.

Edwin uit Vriezenveen

16-03-2021
Gemiddeld
9

Super service

Suoer service

Erik uit Vriezenveen

08-03-2021
Gemiddeld
10

Twentse nuchterheid!

Ze doen wat ze ze zeggen. Zeer goede service!

Dienie Ramaker-Moddejonge uit Bergentheim

03-03-2021
Gemiddeld
10

hele goede ervaring

een hele goeie ervaring in de verkoop en inruil van mijn eigen auto en de hele regeling er om een

Loes uit Tubbergen

28-02-2021
Gemiddeld
9

Goede service!

Ben ontzettend goed en snel geholpen!

Derk uit Schoonebeek

28-02-2021
Gemiddeld
10

Prima

Prima bedrijf Nette auto's

Rieke uit Vriezenveen

25-01-2021
Gemiddeld
10

Het gaat om de klant

Tevreden met het advies, kennis van zaken en het belangrijkste er wordt geluisterd naar de klant.

Han uit Vriezenveen

22-01-2021
Gemiddeld
8

Prima, netjes, deskundig

Geen poeha, gewoon hartstikke netjes geholpen door Dennis.

marion uit Wierden

20-01-2021
Gemiddeld
10

netjes en correct

bij de aankoop van onze nieuwe auto netjes geholpen. Goede uitleg gekregen en vragen werden netjes beantwoord.

Fernando uit Hengevelde

14-01-2021
Gemiddeld
10

Het was plezierig zakendoen.

Ontvangst was zeer vriendelijk. Uitleg was goed en behulpzaam.

Erik uit Vriezenveen

13-01-2021
Gemiddeld
8

Top bedrijf

Snelle service, allemaal heel vriendelijk.

Hilline uit Vriezenveen

11-01-2021
Gemiddeld
8

Zeer tevreden

Goede service, klantvriendelijk, er word met je meegedacht en tijd voor je gemaakt!

Johan uit Münster

11-01-2021
Gemiddeld
10

Super geholpen

Wij hebben een tweede hands autootje gekocht en zijn daarbij super door Dennis geholpen.

Edwin veldhuis uit Onstwedde

24-12-2020
Gemiddeld
8

Nette, en een keurige autodealer

Aangezien ik een nieuwe klant ben, was de benadering en gemaakte afspraak duidelijk en heeft mij een goede indruk gegeven. Eerste indruk is positief.

Ikie Tams - Biester uit Hoogezand

06-12-2020
Gemiddeld
10

Top!

Wij kwamen uit Groningen, moesten tanken en kwamen erachter dat onze tankdop weg was. Garage Schmidt gebeld en deze heeft ervior gezorgd dat we we veilig verder kunnen. Echt top! Goede en vriendelijke service!

Niek uit Almelo

06-12-2020
Gemiddeld
9

Zeer vriendelijk

Snelle reactie gehad op de advertentie van de auto. De auto stond keurig in de ochtond ontdooid klaar in de was straat voor een proefrit. Vriendelijk en netjes geholpen en alles netjes en snel afgehandeld. Hebben er ook veel vertrouwen in mocht er iets zijn,dat het netjes op gelost gaat worden.

Gerrit Jan Meijer uit Markelo

11-11-2020
Gemiddeld
10

Ik heb bij autobedrijf Smidt een prachtige auto gekocht!

Mooie auto gekocht bij een mooi bedrijf waar je je heel snel thuis voelt. Dennis bedankt. Groet, Gerrit Jan Meijer

Ivo uit Vriezenveen

11-11-2020
Gemiddeld
10

uitstekende ervaring.

Ik wordt hier altijd met een eerlijk antwoord te woord gestaan.

Niek Thijsen uit Eibergen

10-11-2020
Gemiddeld
9

Afspraak is afspraak

Na online een prijsopgave gekregen te hebben, zijn we naar een golf 7 variant gaan kijken. Bedrijf en de auto's staan er strak bij. Personeel is vriendelijk en lekker gewoon. De auto reed super en met een redelijke inruil prijs hebben we de golf 7 aangeschaft. Ook de aflevering was volgens afspraak. Wij zijn dus dik tevreden over autobedrijf Schmidt en onze nieuwe bolide.

Robert uit Lelystad

09-11-2020
Gemiddeld
8

Professioneel, passioneel, zeer klantvriendelijk

Zeee mooi bedrijf, servicegericht en klantgerichte aanpak. Verkopen een eerlijk product, deskundige medewerkers. Met een zeer goed gevoel een auto gekocht. Zeer positieve indruk van het autobedrijf.

Tanja uit Vriezenveen

08-11-2020
Gemiddeld
9

Uitstekend!

Super geholpen

sandra uit Hengevelde

05-11-2020
Gemiddeld
8

Fijn contact en nette aflevering van auto

-

Gert-Jan uit Vriezenveen

26-10-2020
Gemiddeld
10

Professioneel

Goed, snel en op tijd geholpen. Binnen 20 minuten de bandenwissel terwijl ik een kop koffie kreeg. Keurig!

Henk uit Vriezenveen

25-10-2020
Gemiddeld
10

Goed behandeld en zijn dik tevreden.

Goeie ervaring.

H.J. uit Vriezenveen

15-10-2020
Gemiddeld
10

Uitstekend.

Klantgericht.